Comedores escolares
Xornada de debate e formación
Salón de graos, Facultade de Ciencias Económicas e Empresariais - Campus de Vigo (Lagoas, Marcosende)
Presentación das xornadas de debate e formación sobre comedores escolares
Construíndo sistemas sustentables de alimentación desde a escola
16 de dec. de 2016
Presenta:
Xavier Simón Fernández
Profesor de Economía Aplicada, Universidade de Vigo
Como o tipo e orixe dos alimentos pode influenciar no desenvolvemento do cerebro dos nosos escolares
Conferencia
16 de dec. de 2016
Carlos Spuch
Investigador Senior, Instituto de Investigación Sanitaria Galicia Sur
Como o tipo e orixe dos alimentos pode influenciar no desenvolvemento do cerebro dos nosos escolares. Quenda de preguntas
16 de dec. de 2016
Carlos Spuch
Investigador Senior, Instituto de Investigación Sanitaria Galicia Sur
Innovación social na xestión de comedores escolares públicos en Aragón
Conferencia
16 de dec. de 2016
Pablo Alconchel
Plataforma por uns comedores escolares públicos de calidade en Aragón
Innovación social na xestión de comedores escolares públicos en Aragón. Quenda de preguntas
16 de dec. de 2016
Pablo Alconchel
Plataforma por uns comedores escolares públicos de calidade en Aragón
Alimentación saudable e de produción ecolóxica nos comedores escolares de Asturias
Conferencia
16 de dec. de 2016
Presenta:
Xavier Simón Fernández
Profesor de Economía Aplicada, Universidade de Vigo
Carmen Mosquera Tenreiro
Responsable do Programa de Comedores Escolares de Asturias
Alimentación saudable e de produción ecolóxica nos comedores escolares de Asturias. Quenda de preguntas
16 de dec. de 2016
Carmen Mosquera Tenreiro
Responsable do Programa de Comedores Escolares de Asturias
Comedores escolares ecolóxicos. Experiencias de transición e potencial educativo
Conferencia
16 de dec. de 2016
Presenta:
Xavier Simón Fernández
Profesor de Economía Aplicada, Universidade de Vigo
Luis González Reyes
FUHEM educación + ecosocial
Comedores escolares ecolóxicos. Experiencias de transición e potencial educativo. Quenda de preguntas
16 de dec. de 2016
Luis González Reyes
FUHEM educación + ecosocial
Menú 2020. Transformar o menú para transformar o modelo
Conferencia
16 de dec. de 2016
Carles Soler
Revista Soberanía Alimentaria y Asociación Menjadors Ecològics de Catalunya
Menú 2020. Transformar o menú para transformar o modelo. Quenda de preguntas
16 de dec. de 2016
Carles Soler
Revista Soberanía Alimentaria y Asociación Menjadors Ecològics de Catalunya
Alimentación saudable en comedores escolares e oportunidades laborais para persoas con discapacidads. Alianzas: Economía social/Empresa ordinaria
Conferencia
16 de dec. de 2016
Presenta:
Xavier Simón Fernández
Profesor de Economía Aplicada, Universidade de Vigo
Lucía Zamora Gorbeña
Empresaria fundadora, Deluz
Roberto Álvarez
Director-Xerente, AMPROS
MenAlimentación saudable en comedores escolares e oportunidades laborais para persoas con discapacidads. Alianzas: Economía social/Empresa ordinaria. Quenda de preguntas
16 de dec. de 2016
Lucía Zamora Gorbeña
Empresaria fundadora, Deluz
Roberto Álvarez
Director-Xerente, AMPROS
Proposta de transformación dos comedores escolares
Conferencia
16 de dec. de 2016
Javier Sánchez
Presidente, Confederación ANPAS GALEGAS
Proposta de transformación dos comedores escolares. Quenda de preguntas
16 de dec. de 2016
Javier Sánchez
Presidente, Confederación ANPAS GALEGAS
Plataforma galega por unha alimentación responsable na escola
Conferencia
16 de dec. de 2016
Presenta:
Xavier Simón Fernández
Profesor de Economía Aplicada, Universidade de Vigo
Beatriz Ferreira Varela
Diretora, EIM A Caracola
Como definir mecanismos administrativos para cambiar o sistema de adxudicación de comedores escolares
Conferencia
16 de dec. de 2016
Xavier Simón Fernández
Profesor de Economía Aplicada, Universidade de Vigo
Plataforma galega por unha alimentación responsable na escola. Quenda de preguntas
Quenda de preguntas
16 de dec. de 2016
Beatriz Ferreira Varela
Diretora, EIM A Caracola